Az első manroland Rotomant telepítették Abu Dhabiban Nyomtatás
Írta: Administrator   
2010. április 27. kedd, 21:14

Az egyik legnagyobb nyomda a United Printing and Publishing (UPP) installálta az első manroland Rotomant Abu Dhabiban.

A beruházás megvalósítására, a magas minőségigényű katalógusok és magazinok előállításának fellendítése, motiválta a nyomdát. A manroland képviselője javasolta, hogy egy Rotoman rotációs nyomógép tud új lehetőségeket biztosítani, ebben a vitatott piaci helyzetben, a magazinok és katalógusok piacán a nyomdának. 

A beruházás elött az UPP főként anyavállalata az ADMC részére nyomtatott termékeket. A kibővített kapacitásnak köszönhetően a nyomda belföldi és a külföldi piacokra egyaránt tud termelni.

A manroland projekt agusztusban indult az UPP nyomda új üzemcsarnokában.

Novemberre az UPP már katalógusokat, magazinokat és tankönyveket nyomtatott az új Rotoman gépen.

Peter Kuisle, a manroland ügyvezető alelnöke, így nyilatkozott: "Az UPP-t, mindenekelőtt a szakmai projekt menedzsment győzte meg." Fontos tényező volt a döntésükben, a manroland szállítói hírneve. A Rotomanokat használó nyomdák példája az Öböl-térségben, valamint a rövid szállítási és telepítési idő és a lehetséges helyi támogatás a manroland szolgáltatási központjából Dubaiból.

Kuisle nyilatkozta: "Az új menedzsment az UPP-nél változtatni akart, a cég jövőre való felkészítésében. Mi ott voltunk a megfelelő helyen a megfelelő termékünkkel a megfelelő időben."

Az UPP az Emirates Media-ból vált ki. 1970-es évek elején jött létre, mint leányvállalata a mai Abu Dhabi Media Company-nak (ADMC), ami a vezető média konszerene a régiónak.


Módosítás dátuma: 2010. április 27. kedd, 22:03