Gyors hírek:
Apr 19
Uniós támogatás a Print 2000 Nyomda Kft.-nek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. szeptember 12. csütörtök, 15:52

 

Az Új Széchenyi Terv keretében az Európai Unió és a központi költségvetés 117,7 millió forintos támogatásával összesen 235,4 millió forint összegű fejlesztés történik a kecskeméti Print 2000 Nyomda Kft.-nél.

Bővebben...
 
Egri Ádám megbízhatatlan szerelő! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2012. december 27. csütörtök, 12:37

EGRI ÁDÁM egy megbízhatatlan szerelő!

Az elmúlt hónapban folyamatos igérgetések, majd megválaszolatlan hívások eredményezték ennek a bejegyzésnek a megírását.

Egri Ádám magát nyomdagép szerelőnek titulálva, elvállalt olyan munkát amelyhez, se szakértelme, se megfelelő eszköze nincs. Az így okozott kárt nem tudja megtéríteni, mivel pénzügyi háttere sincs.

Mindenkit óva intek tőle.

Ha van hasonló története, nyugodtan elküldheti az oldal címére, okulásul másoknak. Talán egyszer megtisztul a szakma a hasonló kóklerektől, csalóktól.

Módosítás dátuma: 2012. december 27. csütörtök, 12:45
 
A zavartalan megjelenés biztosítása a fő feladat PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2012. április 04. szerda, 07:46

A zavartalan megjelenés biztosítása a fő feladat

Pénteken Újvidéken megtartotta alakuló ülését a Magyar Szó Kft. új összetételű Taggyűlési Jogokat Gyakorló Testülete (TJGYT), amelyet négyéves megbízatási időszakra a Magyar Nemzeti Tanács nevezett ki. Az ülésen jelen volt Józsa László, a TJGYT volt elnöke és a testület volt tagjai is.

Bővebben...
 
Állami Nyomda - stabil árbevétel, csökkenő üzemi eredmény PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. november 29. kedd, 09:57

Budapest, 2011. november 18., péntek (MTI) - Az Állami Nyomda (ÁNY) Nyrt. konszolidált mérleg szerinti eredménye, árbevétele, exportja és EBITDA-ja növekedett az év első kilenc hónapjában, az üzemi eredmény azonban a romló gazdasági környezet miatt nem tudott ezzel lépést tartani. Az éves nettó eredmény a cég előrejelzése szerint 800 millió forint körül alakulhat - közölte a társaság pénteken.

Bővebben...
 
Heckenast Gusztáv emlékkiállítás nyílt a Széchényi Könyvtárban PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. november 29. kedd, 09:53

Budapest, 2011. november 18., péntek (MTI) - Heckenast Gusztáv könyvkiadó és nyomdatulajdonos születésének 200. évfordulója alkalmából életének, munkásságának emléket állító kiállítás nyílt pénteken az Országos Széchényi Könyvtárban,

Bővebben...
 


2. oldal / 5