Gyors hírek:
Mar 26
Speedmaster CX 102 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. szeptember 13. hétfő, 19:39

A Speedmaster CX 102 kombinálja az innovatív megoldásokat a Speedmaster XL 105 technológiájából a sikeres Speedmaster CD 102 platformon. Ennek eredménye egy state-of-the-art gép, amely versenyelőnyt biztosít arra, hogy megbirkózzon egyre szigorúbb piaci kihívásokra . 

 A lenyűgöző termelékenység mellett, a Speedmaster CX 102 teljesen rugalmas gép. Alacsony grammsúlyú papírra, nehezen hajló kartonra, valamint színes vagy átlátszó műanyag lapra is lehet nyomtani vele. 

A moduláris kialakításnak köszönhetően, egyedi nyomási megoldások is lehetségesek, kezdve a hagyományos fordító nélküli kialakítástól a Duo konfigurációjú nyomóművek elötti lakkozóműves gépekig, a Speedmaster CX 102 nem hagy kielégítetlen kívánságokat. Legyen szó UV lakkozásról, vegyes UV lakkozásról vagy dupla lakkozás alkalmazásáról, számtalan inline befejező lehetőségekről, mint pl. a hideg fóliázó egységről (FoilStar).

Ezek a jellemzők teszik a gépet ideális eszköznek a csomagolás, nyomtatás, címkenyomtatás, és a magas minőségű kereskedelmi munkák előállítására.

A Főbb jellemzők:

  • Termelési sebessége akár 16.500 lap / óra
  • A nagy teljesítményű Prinect Press vezérlõpult
  • A szabadalmaztatott decentralizált ellenőrzési platform Sheetfed Control
  • Magas fokon automatizált Prepess Plus a berakóban és a kirakóban
  • Szintén ide tartozik az innovatív ívfogó rendszer és a state-of-the-art nagy teljesítményű cilinder csapágyak a Speedmaster XL 105 technológiájának köszönhetően 
  • Megerősített nyomóművek az új gépen.
  • DryStar szárító technológia tökéletesen alkalmazkodott a megfelelő ívtovábbításhoz

Forrás : Heidelberg 

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 13. hétfő, 20:11