Gyors hírek:
Feb 16
Gyorsabb, jobb, hatékonyabb: az új ROLAND 700 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. szeptember 13. hétfő, 19:13

 

Nyomtatási sebesség: 18.000 ív óránként
A manroland bemutatja a nagy sebességű (HS), új ROLAND 700 HiPrint-et, amelyet 18.000 ív/órás termelési gyorsaságra terveztek. A ROLAND 700 HiPrint rendkívül termelékeny univerzális nyomdagép, amely folyamatos korszerűsítés alatt áll.

 

Kapcsolás turbó fokozatra
A ROLAND 700 HiPrint HS a ROLAND 700 DirectDrive technológián alapszik, amelyet 18.000 ív/órás kezdeti termelési gyorsaságra terveztek. A DirectDrive technológia használói a nyomtatási minőség és termelési hatékonyság tekintetében kiemelkedően teljesítenek a piacon. A speciális tulajdonságok néhány példája: nagy teljesítményű festékezőmű szabályozható nyomáshosszúságon alapuló festékezéssel, egy harmadik vagy negyedik mosóadalék kör, a biztonságos UV és hibrid nyomtatás érdekében, és QuickChange Surface, amely a festékvályú gyors tisztítását teszi lehetővé.

A ROLAND 700 HiPrint HS a ROLAND 700 DirectDrive minden új technológiájával, funkciójával és beállításával rendelkezik beleértve számos QuickChange modult és az új InlineColorPilot színmérési és ellenőrző rendszert. A nyomdagép különösen alkalmas a csomagolásra való nyomtatásban jellemző nagy nyomatszámok nyomására és nagy volumenű kereskedelmi nyomtatásra. Az adott munka szerkezetétől és a nyomdagép felszereltségétől függően akár 25 %-os termelékenység növekedést is elérhetünk. Az első nyomdagépek már rendkívüli sebességgel nyomtatnak napi szinten, az ügyfelek nagy megelégedésére.

Korszerűsítve számos erősítéssel
A ROLAND 700 HiPrint 2010-es korszerűsített verzióján számos változtatás és erősítés történt. Az új berakó különböző nyomathordozók és könnyű papírok befogadására lett optimalizálva. Az InlineColorPilot - az új színmérési és ellenőrző rendszer - is integrálva lett, továbbá az ívvezetés továbbfejlesztésére is sor került.

Forrás: manroland

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 13. hétfő, 19:22