Gyors hírek:
Mar 26
autoprint az íves ofszet nyomtatásban PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. szeptember 13. hétfő, 19:02

 

Automatizálás a nagyobb termelési hatékonyságért.

Az autoprint egy intelligens és rendkívül hatékony nyomdagép vízióját képviseli, amely egy gombnyomással – One Touch – a legnagyobb mértékű automatizálást teszi lehetővé az ofszet nyomtatásban. Mostanra a manroland piacvezetővé vált az újság és kereskedelmi web ofszet nyomdagépek automatizálásának területén és most az íves ofszet gépeken szintén alkalmazta az elképzelést.

 

Napjainkban, a jelenlegi gazdasági helyzetben elengedhetetlenné vált a nyomdaipari cégek számára termelékenységük hatékonyságának növelése. Az autoprint több munka elvégzését teszi lehetővé rövidebb idő alatt és gyors munkaváltást biztosít egy intelligens ellenőrző rendszeren keresztül. Az autoprint fejlesztés magját az One Touch elképzelés alkotja – gyors sorozatgyártás csupán egy gombnyomással. Az autoprint automatizált és előre meghatározott munkafázisokon keresztül növeli a termelési hatékonyságot, a lényeges feladatokra összpontosítva fokozza a működési komfortot, ugyanakkor javítja a vállalat ökológiai mérlegét. Az előfestékezés munkaváltás előtti optimális beállítása minimalizálja azt az időt, amíg a nyomdagép nem termel. Az autoprint ellenőrző rendszer nagymértékben hozzájárul a nyomdagép hatékonyságához.

autoprint smart: belépés az ipari méretű nyomtatásba
Az autoprint smart leírja az automatizált működési sorrendet és a sorozatnyomtatási funkciókat a munka előkészítésében, és így optimalizálja a termelési munkafolyamatot. A különböző technológiák intelligens összjátéka az előkészítési idő csökkentése érdekében és a nyomdagép öntanulási ellenőrzési rendszerei jelentősen meggyorsítják a munkaváltást az első OK ívig.

A munka felépítésétől függően akár 15 %-kal is növelhető a termelékenység, ugyanolyan nyomtatási sebességnél a selejt ívek kb. 30 %-kal történő csökkenése mellett. Az autoprint smart biztosítja a nyomtatás minőségét a teljes előállítási folyamat során, lehetővé teszi a munkafolyamatok jobb tervezését és az ismétlődő munkák pontos reprodukcióját. A nyomdásznak előnye származik az egyszerűsített nyomdai működésből és több időt fordíthat más feladatokra. A vállalat a munkafolyamatok közötti gyorsabb áttérésből és az alacsonyabb előállítási költségekből profitál. Az autoprint smart elképzelést a manroland mutatta be legelőször az IPEX 2010-en.

Forrás: manroland

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 13. hétfő, 19:12