Gyors hírek:
Apr 19
IPEX 2010 - Bővíti a Suprasetter családot a Heidelberg PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. szeptember 10. csütörtök, 10:05

A Heidelberger Druckmaschinen AG (Heidelberg) bővíti Suprasetter családja Suprasetter A52 és A75 modelljeit, a termikus nyomólemez előállítás területén. 2009 októbere óta, a magasabb lemezkibocsátó képesség 58 százalékos termelékenység növekedést eredményezett. A 2010-es IPEX-en a Heidelberg kiegészíti a teljesen automatizált egy formátumú Auto Top Loader (ATL) adagolót az új Dual Top Loader (DTL) lemez adagolóval, amely lehetővé teszi szintén teljesen automatizáltan, két különböző méretű lemez behúzását.

Mindkét egység - a CtP lemezkészítő és a választható automatizált modul (ATL vagy DTL) - 2,6 négyzetméteres, mert az ATL / DTL a képalkotó egység közvetlen tetejére kerül. Ez a helytakarékos koncepció egyedülálló az iparágban.

A másik újdonság az "5080 dpi-s, nagy felbontású" képalkotó opció. Ez különleges biztonsági (hamisítás elleni) nyomtatást tesz lehetővé, mint például bankjegyek, mikrovonalas védelmi alakzatok és tanúsítványok maximális felbontású raszterizálása.

Az összes modell teljes egészében integrálható a Prinect nyomdai munkafolyamatba.

Öko nyomtatás – a környezetkímélő Suprasetter induló modellek
Szemben a rivális rendszerekkel, a Suprasetter sorozat belépő szintű modelljei a környezet megóvása szempontjából átlag felettinek bizonyulnak. A Suprasetter A52 és az A75 fogyasztása 0,7 kilowatt / óra, ez ötször kevesebb áramfogyasztást jelent és nagyjából ötször kevesebb a hő veszteség, mint más gyártók hasonló modelljeinél. Ennek következtében, gyakran nincs szükség a légkondicionáló rendszerre.

A konkurens, azonos piaci szegmensben levő rendszerekkel szemben, az alacsony energia felvétellel ez együttesen, mintegy 2700 euró megtakarítást eredményez évente, kímélve a környezetet. Mivel ezek a gépek általában nem érzékenyek a páratartalom ingadozására - 30 és 70 százalék között - gyakran nem szükséges további, energia-igényes klimatizáló rendszer.
Minden Suprasetter modellt üzemeltetni lehet hagyományos és vegyszermentes nyomólemez készítő eljárással, beleértve a Heidelberg saját márkás Saphira termékcsaládját is.

Forrás Magyar Nyomdász

Módosítás dátuma: 2010. október 29. péntek, 07:02