Gyors hírek:
Mar 26
Nagy szakmai érdeklődés volt a kreatív szakmák kiállításai iránt PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. november 29. kedd, 09:33

Budapest, 2011. november 11., péntek (MTI) - Több mint 8.000 szakmai látogatót fogadott „kreatív négyes” kiállítás-együttes, amely szerdától péntekig várta a látogatókat a kőbányai vásárvárosban - közölte a Hungexpo Zrt. az MTI-vel pénteken, zárás után.

 

A budapesti vásárközpont "G" összesen mintegy kétszáz kiállító mutatkozott be a BUDATRANSPACK - a csomagolóipar és a logisztika; a PRINTEXPO - a nyomdaipar és a digitális technológia; a PROMOTION - az üzleti kommunikáció; valamint a SERVICE EXPO - az üzleti szolgáltatások és megoldások kiállításán. A SERVICE EXPO az idén debütált, a további három kiállítás már hagyományos programja a vásárközpontnak.

A PRINTEXPO-n ünnepélyes keretek között adták át a Pro-typhographia díjakat. A legtöbb díjat a Gyomai Nyomda és az Alföldi Nyomda kapta, mindkettő pályázatait három kategóriában is kiemelt helyen értékelték. Ebben az évben a legjobb magyar nyomdász - a Magyar Nyomdásztársaság szerint - Gansfusz Andrea szombathelyi szakember lett.
A BUDATRANSPACK-on átadták a Hungaropack csomagolási verseny győzteseinek járó elismeréseket. Négy HUNGAROPACK Nagydíjat, 36 Különdíjat, és 17 elismerő oklevelet adtak át.
A kiállításokhoz kapcsolódó konferenciák témája volt egyebek között a biztonságos csomagolás, Közép-Európa nyomdaipari és csomagolóipari trendjei, valamint a nyomdák iránti mai elvárások.

gcv \ guz

MTI 2011. november 11., péntek 18:53

Módosítás dátuma: 2011. december 07. szerda, 09:46