Gyors hírek:
Apr 19
Nyomdaipari hírek


Technológiai fejlesztés a Dunapack nyíregyházi papírgyárában PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. szeptember 20. péntek, 07:02

Európai uniós támogatással több mint 1,7 milliárd forint értékű technológiai fejlesztés kezdődött a Dunapack Kft. nyíregyházi papírgyárában - közölte az osztrák tulajdonban lévő cég PR-főmunkatársa kedden az MTI-vel.
2013 szeptember 17, kedd - 11:35 | szerző: mti

Bővebben...
 
Húszmilliós megbízás kecskeméti nyomdának PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. szeptember 20. péntek, 06:53

Közel 20 millió forintos szerződést köt a Zsolnay Örökségkezelő nyomdai munkákra. Hogy a pécsiek megint nyerjenek: egy kecskeméti nyomdával.

Bővebben...
 
Felfelé kúsztak az ipari termelői árak PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. szeptember 17. kedd, 07:35

Budapest, 2013. augusztus 30., hétfő (MTI)- Az idén júliusban a belföldi- és az exportárváltozás eredőjeként az ipari termelői árak 0,2 százalékkal emelkedtek az előző hónaphoz képest. Az árak enyhén csökkentek a feldolgozóiparban, míg az energiaiparban nőttek - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.

Bővebben...
 
Nőhet a dematerializált részvények népszerűsége az új Ptk.-nak köszönhetően PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. szeptember 17. kedd, 07:27

Budapest, 2013. szeptember 14., szombat (MTI) - Nőhet a dematerializált részvények népszerűsége a jövő márciusban hatályba lépő új polgári törvénykönyv (Ptk.) rendelkezéseinek köszönhetően - hívja fel a figyelmet MTI-hez eljuttatott közleményében a Schönherr Hetényi Ügyvédi Iroda.

Bővebben...
 
Másfél milliárd forint az állampapírok reklámozására PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. szeptember 17. kedd, 07:22

Másfél milliárd forint az állampapírok reklámozására

Budapest, 2013. szeptember 9., hétfő (MTI) - Egyedüli ajánlattevőként a Vivaki Hungary Kft. nyerte az Államadósság Kezelő Központ Zrt. nettó 1,5 milliárd forintos keretösszegű nyílt közbeszerzését, amelyben az állampapírok kibocsátásának és értékesítésének támogatása érdekében kért ajánlatot média- tervezésre és vásárlásra, továbbá nyomdai kivitelezésre és piackutatásra - az eredmény a Közbeszerzési Értesítő hétfői számában jelent meg.

Bővebben...
 


1. oldal / 5